Cin, cin, cin... prazniki so tu

Vsi praznični navdušenci že odštevajo dneve do Božiča in prav nič drugače ni niti z zvezdnicami. Pokukali smo, kako se znani pripravljajo na prihajajoče praznike in kakšne bodo letos njihove smrečice.

Svetlolasa igralka Naomi Watts je skorajda ne nora na praznike. Skupaj z družino je že pred tedni okrasila smrečico, pred časom pa so se vsi odpravili tudi na drsališče, kjer so neizmerno uživali.

 

''Tis the season.... 🌲

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on

 

 

 

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on


Simpatična Blake Lively se očitno še kako dobro zaveda, da bodo prazniki v znamenju odlične hrane in pravih pojedin, zato že v teh dneh pripravlja hrano in jedilnik za po praznične dni.

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on


Tudi Evo Longorio Baston je že prevzel božični duh, saj je v zadnjih dneh že kar nekajkrat pozirala ob prazničnih smrečicah, medtem ko svoje še ni pokazala. Ne vemo pa natančno, kaj je mislila s sončnimi očali, ki vendarle niso del praznične opreme.

 

Getting in the Christmas spirit! 🎄🎁

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

 

 

Brunchin' #SundayMorning

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Poleg prazničnih nakupovanj pa je kar nekaj dela imela tudi lepotička Doutzen Kroes, ki je takole pozirala za reklamno kampanijo.

 

It's the season to sparkle ✨ #HKMSantaBaby #doutzen @hunkemoller

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Priberi tudi o: #HELLODECEMBER slavnih lepotic: Za konec leta zberimo vse trike svetovno priznanih umetnikov ličenja (FOTO) 

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se