Jennifer Lopez – vznemirljiva pot nadarjene Latinskoameričanke od Bronxa do superzvezdnice

photo L'Oreal

Je odločna in energična. Težko je reči, ali bolje poje ali pleše. Za sabo ima zelo uspešne igralske vloge. Tudi pri polnih 46 letih je videti fenomenalno. S pevcem Marcom Anthonyjem ima osemletna dvojčka Maxa in Emme, zdaj pa je njen fant osemnajst let mlajši igralec Casper Smart. Na bančnem računu ima milijone. In kot da se je leta ne bi dotaknila, vlada na sceni z večjo suverenostjo kot njene mnogo mlajše kolegice. Z eno besedo, prava superzvezdnica!

Svojo pot preko trnja do zvezd je začela v zloglasnem newyorškem predelu Bronx, kjer se je rodila v družini portoriškega porekla. Najprej se je ukvarjala s plesom, njen bogati talent pa je kmalu zasijal v filmu Selena in za to vlogo je bila tudi nominirana za zlati globus.

Pesem z njenega debitantskega albuma »If You Had My Love« je dosegla platinasto naklado v samo dveh tednih in čez noč odkrila še enega njenih neverjetnih talentov.

V obdobju, ki je sledilo, so se vrstili filmski in glasbeni hiti, J Lo pa je postajala vse večja zvezda. V enem svojih velikih hitov poje o tem, da je nekoč bila preprosto dekle iz soseščine in da je slava pravzaprav ni spremenila. Ne glede na ves zasluženi denar in dosežene uspehe je še vedno le sosedova Jenny.

Ali jo je slava spremenila ali ne, lahko samo ugibamo. Gotovo je le, da je njena kariera vse sijajnejša in da je J Lo danes prava superzvezdnica. Nič čudnega, da so pri slavni kozmetični hiši L’Oreal Paris prav njo izbrali za zaščitni obraz svoje nove linije Superstar.

Superstar False Lash maskara je namenjena trepalnicam, kot se nosijo na odru: za damo, ki ji prija pozornost in se ne boji gledati naravnost v oči, ki v sebi prepoznava neovirano energijo J Lo in ki zna nositi supergoste in superdolge trepalnice. Ta spektakularni učinek umetnih trepalnic lahko po besedah ambasadorke L’Oreala dosežemo v dveh enostavnih korakih:

1. korak: superpovečanje

Primer (baza) loči trepalnice med seboj in okrepi njihov volumen ter jih pripravi na naslednji korak.

2. korak: bogata formula in čvrsta krtačka

Nanesemo črno, z vlakni bogato formulo, ki popolnoma prekrije primer. Posebej oblikovana čvrsta krtačka tvoje trepalnice podaljša do neverjetne dolžine.

Drzni si in pričakuj super rezultat!

Kakšna pa je maskara Superstar videti na trepalnicah Jennifer Lopez, si poglej v novi, izzivalni reklami: 

 

Za ta videz priporočamo

  • False Lash Superstar L'Oreal Paris

Povezane teme: maskara, oči , zvezde , trend , slog

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Najboljša lepotna darila za škorpijonko

Ima tvoja prijateljica v naslednjih dneh rojstni dan, pa ne veš natančno, kaj bi ji podarila...