Lepotički na rdeči preprogi Cannesa

Blake Lively

Na filmskem festivalu v Cannesu so se bliskavice in objektivi obrnili v njeno smer takoj, ko je simpatična lepotička izstopila iz avtomobila. S svojimi čudovitimi opravami je navduševala iz dneva v dan, najbolj pa se nam je vtisnila v spomin s prečudovito Versacejevo toaleto. Vam deluje znano? V modri večerni obleki je Blake izgledala kot Disneyeva princesa Elsa iz risanke Ledeno kraljestvo.

S prečudovito tančico, ki se je elegantno vlekla za njo po rdeči preprogi je Blake navdušila številne modne kritike. Njen prečudoviti make up, pa ni le posledica nosečniškega žara, temveč tudi odlične podlage in porjavele kože. Kljub večeru se je lepotička odločila za nude videz, ki je še dodatno poudaril njeno naravno lepoto. Nadgradila ga je le s parom diamantnih uhanov. 

Karlie Kloss

Za premiero filma Julieta je Karlie izbrala obleko francoske oblikovalske hiše in se odela v srebrno zlato toaleto z dolgimi rokavi in črnim ovratnikom. Svojo zmagovito kombinacijo je še dodatno nadgradila z zlatimi sandali in Vittonovo malo črno torbico.

Svoj naravni videz je manekenka poudarila z navihanim črnim trakom, ki ga je igrivo spela v laseh. Karlie je svoj videz še dodatno poudarila z mačjim videzom oči in rahlo zardelimi lički, tažko pa spregledamo tudi lepo oblikovane obrvi.

 

💋📸 #lorealcannes2016

A photo posted by @karliekloss on

 

 

Povezane teme: zvezde , Cannes2016, Red Carpet

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Prave dame

​Na slovenski časopisni sceni je zasijala nova revija, Lady. No, lahko bi rekli, da so na uredništvu obudili staro znanko slovenske družabne scene, s ...