Lepotne skrivnosti Jennifer Lopez: enostavna pravila za popoln videz in neminljivo lepoto


Glasbeno in filmsko zvezdo Jennifer Lopez do prehoda v šesto desetletje delijo samo še tri leta, mnogi pa se bodo strinjali, da je kljub letom še vedno videti popolno. Če se spomnite njenih začetkov, vam bo jasno,da se lepa J Lo v dolgoletni karieri ni praktični niti malo spremenila, temveč je njen videz še vedno mladosten, za kar je, kot sama pravi, nujno potrebna disciplina.

 

HAPPY VALENTINES DAY ❤️💋 @endlessjewelry

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on


Ko gre za nego obraza, se Lopezova trdno drži pravila, da je manj vedno več.

- Skrivnost je v enostavnosti. Manj je vedno več. Tonik za čiščenje obraza kupujem pri svojem dermatologu, kar je še posebej pomembno za tiste, ki uporabljajo veliko ličil. Poleg tega uporabljam zelo nežno mleko za odstranjevanje ličil in nekaj najbolj navadnih krem za sončenje in vlaženje.

 

Getting #AlliHave Ready! @lorealparisofficial #JLoVegas

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on


Poleg pravilne nege Jennifer trdi, da je za lepoto nujno potrebno dovolj spanca.

- Včasih pomislim, da preveč časa namenimo načrtovanju in razmišljanju o novih poslovnih obveznostih, zaradi česar pozabljamo na tisto, kar je v življenju pomembno. Vsak izmed nas bi moral nameniti dovolj časa kakovostnemu spancu. To je enako pomembno kot pravilna prehrana ali telesna aktivnost – pravi Lopezova in dodaja, da ji je najboljši nasvet glede pojava gub dal njen osebni vizažist Scott Barnes.

 

Thank u Fendi for the amazing glasses!! #Fendi #glamour #fashion #orangesherbert #summer

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

- Lepotni nasvet številka ena je – zaščitite svojo kožo pred soncem! Vedno se raje odločite za bronzer ali kremo za samoporjavitev. Minilo je deset let, odkar mi je Scott svetoval, naj se izogibam soncu, in to je obvarovalo mojo kožo!
Eno od prav tako pomembnih pravil po receptu slavne J Lo je, da se sprejmemo natanko takšne, kot smo, in prepoznamo svojo zunanjo in notranjo lepoto.
- Enostavno uživajte v življenju! Ko občutite, da ste srečni, boste že zaradi tega tudi videti lepi. To je vse! – zaključi Lopezova.

 

Glam by @1maryphillips @lorenzomartinjr @miskellyjohnson @randm

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Za ta videz priporočamo

  • Superstar False Lashes L'Oreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se