L’Oreal Gold Obsession Party na pariškem Tednu mode: jesenski trendi ličenja, ki so jih zastavile najlepše ženske sveta

Ko gre za zabavo, ki jo L’Oreal prireja ob vsakem pariškem Fashion Weeku, je gotovo dvoje: tam bomo videli nekatere od najlepših žensk na planetu, te pa se bodo predstavile v svoji najboljši izdaji!

Zabavo, ki je bila pred nekaj dnevi, so priredili v dvorani kovnice denarja v Parizu, njena tema pa je bila – skladno s krajem prireditve in kolekcijo Gold Obsession – zlato! Ta motiv je že od nekdaj sinonim za glamur in blišč, vsako jesen pa postane eden od najbolj zastopanih tako v oblačenju kot tudi v trendih ličenja. Ta letni čas nam omogoča, da se počutimo glamurozno v vsakem trenutku – da bi nanesli malce leska na veke, pač ne potrebujemo rdeče preproge, kajne?

Priberi tudi o: Najboljše s pariškega tedna mode (VIDEO)

Karlie Kloss

Odgovor Karlie Kloss na temo »obsedenost z zlatom« je bil enkraten! Znana manekenka je znova nosila obleko Brandona Maxwella, enega svojih priljubljenih oblikovalcev, in sicer se je odločila za črno toaleto, ki se odlično poda k zlati. Tako je imela izvrstno osnovo za upoštevanje teme večera, pri čemer so ji pomagali nakit Cartier in, seveda, izjemni L’Orealovi strokovnjaki za make up.

 

✨All gold everything ✨ #GoldObsession

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on


Make up Klossove je bil prava mala umetnina, kajne? Namesto klasičnega senčila za oči je namreč izbrala zlate bleščice, ki so videti, kot bi bile posute po njenih vekah, kar je Karlie dalo skoraj vilinski videz.

 

💫

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on


Vrhunski strokovnjaki, s katerimi ima Karlie priložnost sodelovati, so bili le na videz nonšalantni: to, kako skrbno so »posuli« zlato, morda še najbolje prikazuje dejstvo, da so pri vsem skupaj uporabili pravo mero in se tako izognili pastem tovrstnega načina ličenja. Vsakič, ko uporabimo zlato senčilo, namreč obstaja možnost, da bomo pretiravali in da kombinacija ne bo tako uspešna, kot smo želeli.

Priberi tudi o: Konturiranje v 4 preprostih korakih z enim samim izdelkom by NYX (Video)

Najboljše pri vsem tem pa je, da za takšen videz ne potrebuješ rdeče preproge in vabila na prestižno zabavo. Make up, navdihnjen z zlatom, je lahko izjemen način, da zablestiš vsak petek zvečer, ko želiš zabavi dodati glamurozno noto.

Doutzen Kroes

Ena največjih zvezd aktualne manekenske scene, Doutzen Kroes, se je na tej zabavi znašla pred objektivi fotoaparatov ob Karlie in znova pokazala, zakaj predstavlja vzor in navdih. Kroesova je nosila nenavadno mešanico retro in futurističnega stila – impresiven komplet, na katerem sta se prelivali črna in zlata barva, a se je odločila, da se na temo zabave z make upom ne odzove.


Glede sloga ličenja za ta nepozabni večer je Doutzen ostala zvesta klasiki, ki poudarja vse tisto na njenem obrazu, zaradi česar je njena lepota nevsakdanja.

 

Doutzen for L'Oréal Paris💕#DoutzenKroes #Model #Lorealista #PFW #PFW16 #FW16 #GoldObsession

A photo posted by Daily Models (@modellingdaily) on


Obenem je najavila trend ličenja, ki bo to jesen najpogostejši na zabavah na vseh meridianih sveta in ki je skrajno enostaven. Vključuje: skrbno naneseno rdečo šminko, še skrbneje naneseno črtalo za oči, ki v središče pozornosti postavlja Doutzenine oči, maskaro in malce rdečila za lica.

Irina Shayk

Je tudi tebe zajela vročica rjave šminke, a si vse poletje razmišljala, ali je kateri od odtenkov res primeren? L’Oreal Gold Obsession Party nam je odkril fenomenalno novico: Irina Shayk je odprla sezono olepševanja s temnimi šminkami!

Najlepša Rusinja današnjih dni se je na rdeči preprogi pojavila v dolgi obleki mornarsko modre barve, ki je sledila liniji njenega brezhibnega telesa, na temo pa se je odzvala z efektno jaknico, s katero se je le ogrnila.


Pa vendar je tisto, o čemer so vsi govorili, vsekakor bil njen make up, ki združuje nekaj jesenskih trendov in dela Shaykovo lepšo kot kdajkoli doslej v njeni še kako uspešni karieri! V čem je zvijača?

Začnimo pri najpomembnejšem – bogato obarvanih ustnicah, o kakršnih smo sanjale v pričakovanju jeseni.

 

More golden moments from @lorealmakeup's #GoldObsession party!💥💥 @lorealhair @chapuyc

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on


Irina je torej dovolila jeseni, da jo navdihne, in je izbrala rjavo šminko, star trend, ki je bil dolgo pozabljen in se je pretekla leta le tu in tam sramežljivo pojavljal v jesenskih mesecih. Shaykova nam ga je prinesla nazaj v velikem slogu: ne le, da je z njim bogato obarvala svoje polne ustnice, temveč ga je še poudarila s svetlikajočim svinčnikom. Tako je združila dva jesenska trenda, ki ju obožujemo – rjavo šminko in svetleči element ličenja, zaradi katerega so zabave v jesenskih nočeh še zabavnejše.

Irina je bila pri ličenju ostalih delov obraza zelo zmerna – korektor, zmerno konturiranje, neznatna količina rjave senčke (le toliko, da je poudarila svoje zelene oči) in maskara, zaradi katere je bil njen pogled še bolj seksi, še prodornejši in bolj zapeljiv.

Priberi tudi o: Strokovnjaki za zaposlovanje odkrivajo: nepogrešljiv videz na razgovoru za službo

 

Vau!

Povezane teme: make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Preprost make up za oči, ki jemlje dih

Rekli bomo le dve besedi – prečudovite oči ...