Ponovna postavitev kolekcije YSL Beauté VERNIS À LÈVRES na trg v letu 2017

V letu 2012 je bila rojena nova lepotna ikona: sijaj, barva ali povedano daljše – zapeljevanje v obliki rdečila za ustnice. S kolekcijo VERNIS À LÈVRES je YSL Beauté prvi sprožil radikalno novo gibanje za sodobno žensko – ki si je želela imeti vse, ki je potrebovala vse in ki je vedela, da vse tudi lahko ima.

V letu 2017 je lepotna uspešnica na voljo v novi različici in se je tudi tokrat zavihtela na vrh svetovnih lestvic izdelkov za ustnice. Povečajte glasnost in moč – in za vedno zakričite kompromisom »stop!«. Legenda med rdečili za ustnice je spet tu. Pripravite se, pozor – revolucija barv bo pravkar pritisnila gumb »začnite«.

NORO KUL BARVA

NAJ SE ZABAVA ZAČNE

Popolna svoboda izbire barv je vroč trend iz modnih skladb, kar se odraža v ličilih. Bolj živahni, bolj intenzivni in opazni odtenki VERNIS À LÈVRES so odličen odgovor na trend, ki je neustavljiv.

Poudarite sporočilo, ki ga pošiljajo vaše ustnice – iz nove palete odtenkov izberite 4 VERNIS À LÈVERS POP WATER, ki vaše ustnice obdajo s kančkom barve s prosojnim sijajem, 5 svežih CLASSIC VERNIS À LÈVRES ter 4 zapeljive in intenzivne odtenke VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM z negovalnim učinkom.

Vinilno vesolje je pravkar postalo še večje in boljše.

UREJENA IN NA POTI

LEGENDA PREVZAME NOV VIDEZ

Še bolj kul, bolj drzen in bolj brezhiben kot prej: VERNIS À LÈVRES, ki je ujel duh časa nove couture estetike, ohranja videz laka za nohte, a z novo identiteto.

Grafično črno – čiste linije brez negotovosti. Lepota ne sprejema kompromisov. VERNIS À LÈVRES je utelešenje sodobnega prestiža – ujeto v nov rokenrol videz.

TEKOČA USPEŠNICA

VRNITEV IKONIČNE FORMULE

Je bleščilo, je barva, je rdečilo, ki okrepi samozavest in omogoča nadzor – VERNIS À LÈVRES je najboljši v vsem, česar se loti.

Izvirna formula nove generacije se vrača – okrepljena s svojo edinstveno emulzijo »Lifeproof Colour Emulsion«. Vodni delci izhlapijo, kapljice olja pa se združijo ter oblikujejo trajen sloj bleščeče, trajne barve. Linije ustnic postanejo večje, drznejše, intenzivnejše.

V trenutku so ustnice obarvane s prijetno barvo, ki ni lepljiva ali mastna, temveč žareče sije.

VERNIS À LÈVRES je izdelek, ki barvo poveže z načinom razmišljanja in ki ga morate vzeti s sabo povsod, kjer želite svojo zgodbo povedati s preprostim premikom paličice.

Želite si vsega – zdaj.

ROCKOVSKA UPORNICA Z RAZLOGOM

Ponovna postavitev kolekcije YSL Beauté VERNIS À LÈVRES na trg v letu 2017

STAZ LINDES JE ZVEZDA KOLEKCIJE

Ikoničen obraz za pravo lepotno legendo, 24-letna rock kitaristka in članica skupine Paranoyds, Staz Lindes, je svojo navdušujočo strast do glasbe in uporniški duh vnesla v ritem vesolja VERNIS À LÈVRES.

Vsi v občinstvu čakajo samo njo, v ozadju pa se slišijo zvoki kitare, ki se razlegajo iz zvočnikov. Njen edinstven rokovski in uporniški način razmišljanja se spogleduje z omamno rdečo njenih izjemno bleščečih ustnic. Pomešajte jih, potopite se v vzdušje in začutite ritem ter »branchez les guitares«. Pripravite se na revolucijo v svetu ličil za ustnice.

FILM VERNIS À LÈVRES

THE LIP UNIVERSE GOES 360 (VESOLJE USTNIC SE ZAVRTI ZA 360 STOPINJ)

Za proslavitev ponovnega rojstva ikonične legende v svetu ličil za ustnice film YSL Beauté razkriva začetek novega obdobja VERNIS À LÈVRES. To ni samo film, temveč 360-stopinjska izkušnja navidezne resničnosti priznanega režiserja Fabiena Constanta. Staz, kul in seksi, svoje ustnice obarva v svoj najljubši odtenek VERNIS À LÈVRES. Ter tako pusti neizbrisljivo sled v vesolju ustnic. Revolucija je v teku. Nosite jo, kot želite.

#MYLIPVIBES

Preberite še: Maskara vinyl couture by YSL

Povezane teme: trend , Yves Saint Laurent

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Red carpet look

Rdeča preproga je še naprej navdih vsem dekletom, ki spremljajo modna dogajanja. Na njej lahko vidimo vse trende, ki jih že obožujemo, in vse tiste, k...